Stockholm och fasadrenovering

Jag kan inte nog poängtera det faktum att jag uppskattar olika typer av arbeten. Jag gör verkligen det. Kanske är det lite pretentiöst att säga så men jag tycker ändå att det förtjänar betoning. Det finns många arbeten jag uppskattar. Många yrkesgrupper jag vill hylla i många städer. Jag kommer börja med en yrkesgrupp och en stad. Idag kommer det att handla om fasadrenovering i Stockholm.

Detta ligger särskilt nära mitt hjärta. Vet ni varför? Jo, därför att jag själv arbetade med fasadrenovering i Stockholm en gång i tiden. Ja, visst är det knäppt?! Detta har jag inte berättat om i bloggen någon gång, mig veterligen. Jag har sparat detta i mitt inre som en hemlighet jag alltid tänkt att den inte ska smita ut. Men så är det, fasadrenovering i Stockholm var mitt arbete under ca 2 års tid. Jag kommer inte fokusera så mycket på det dock, men jag vill nämna det. Det är inte många som ens vet att jag bott i Stockholm och än färre vet att jag varit verksam inom fasadrenovering. Så kan det gå.

Hyllningen så. Den riktas mot den otroliga personal som arbetar med fasadrenovering i Stockholm dag ut och dag in. Det är ett konstant renoverande. Fasadrenovering vars syfte är att göra Stockholm till en vackrare stad. Byggprojekt som syftar till att ge staden tillbaka sin ursprungliga glans. Det går inte direkt att dementera att de lyckas. År efter år ser de, med hjälp av sin fasadrenovering i Stockholm, till att förse oss med förnyelsen.

OK, jag får väl gå in på mitt jobb inom fasadrenovering i Stockholm lite till då. Annars antar jag att frågorna kommer att regna in i inkorgen. Det var nämligen så att jag tog jobbet strax efter gymnasiet. En kompis till mig hade fått samma jobb och han talade gott om mig. När han sedan slutade med fasadrenovering i Stockholm stannade jag kvar. Det blev ett bra tag med gänget på firman. Jag tror att teamet är en stor anledning till att jag blev kvar så länge. Det var enkelt att arbeta med dem. Det var en fin tid, mycket tack vare dem.

Missförstå mig inte: jag tyckte också om vardagen inom fasadrenovering i Stockholm. Det var inte mitt drömjobb men det var kul. Jag kände att jag fick göra skillnad och jag respekterades av såväl företaget som kollegorna.

Har ni några frågor om fasadrenovering i Stockholm? Jag kan i så fall försöka besvara dem!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *