Markarbete i Stockholm

Jag var inne en sväng på det sist men det gick liksom aldrig i mål. Det jag berättade om var när jag började jobba med markarbeten i Stockholm en gång i tiden. Ja, jag vet – visst är det knäppt att jag har gjort det? Det tycker till och med jag och jag har ändå varit fullt medveten om att fallet har varit så. Ni blev varse om detta först för ett par veckor sedan. Många har de varit, frågorna som kommit in om markarbete i Stockholm. Ja, det kanske inte har handlat så mycket som markarbete i Stockholm som det har handlat om min upplevelse. Faktum är att det gläder mig väldigt mycket. Det är fint att se att ni är så intresserade av mig och av vad jag gör. Även, skulle det visa sig, vad jag har gjort förr. Och förr har jag sysslat med markarbete i Stockholm. Ett samtalsämne som jag vill ägna ännu ett inlägg åt. Så här är vi nu:

Var var jag? Jo, jag hade berättat om hur jag först fick jobbet. Det slumpmässiga i att springa in i en väns pappas farbror. Ni hör ju, kopplingen är närmast oändlig. Så var det i alla fall. Han behövde folk som ville jobba med markarbete och jag ville flytta till Stockholm. Jag var dessutom arbetslös vid tillfället då förslaget om markarbeten i Stockholm kom upp. Det skyndade på min vilja att tacka ja till arbetet rejält. Faktum är att jag sa ja direkt på plats. ”Ja, jag vill verkligen arbeta med dränering i Stockholm. Det har jag tänkt på länge och jag tror verkligen att jag kan bidra..” hörde jag mig själv säga. Personen jag talade med skrattade till och sa att han inte trodde mig. Han sa dock att han tyckte om mig och var övertygad om att jag skulle lära mig markarbete i Stockholm. ”Det ska vi se till” sa han och dunkade mig i ryggen. Det såg han dessutom till.

Det var ett himla fint jobb. Jag trivdes oerhört bra och kan nog med handen på hjärtat säga att jag aldrig trivts så bra på jobbet. Kanske med det jag gör nu då. Markarbete och Stockholm kommer alltid att ha en stor och viktig plats i mitt hjärta. Så är det med den saken!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *