Tiden med fönsterbyte i Stockholm

När jag jobbade med fönsterbyte i Stockholm var livet väldigt bra. Jag ska inte på något sätt insinuera att livet inte är bra idag. Det är det verkligen. Jag trivs i tillvaron och jag tar varje dag som den kommer. Något jag, under tiden med fönsterbyte i Stockholm, ville nå till en dag. När jag nu nått dit tänker jag sällan på det. Då kan jag sakna det höga tempo jag hade på den tiden.

Om det inte blivit tydligt ännu så kommer detta inlägg handla om fönsterbyte i Stockholm. Jag arbetade i branschen under fyra års tid när jag var mellan 26 och 30 år gammal. Jag kommer nu att fokusera på de saker, de aspekter, av arbetet som jag uppskattade mest. Detta är nämligen något av det jag fått mest frågor om under senaste tiden. Och vem är väl jag att neka er svar på det ni tycks mest nyfikna på?

Så, låt oss börja.

Fönsterbyte i Stockholm är en tid jag förknippar starkt med vänskap och gemenskap. Jag fick många vänner då, inte minst eftersom jag kommit till en helt ny stad. När jag tog jobbet inom fönsterbyte i Stockholm hade jag knappt hunnit lära känna staden. Inte ens min gata och jag hade blivit bekanta ännu. Inte ens min lägenhet eller min säng.

Jag var därför så otroligt öppen för något nytt. Nya vänner, vilken grej. Vissa av dem jobbade precis som jag med fönsterbyte i Stockholm. Det var nämligen så att firman i Stockholm där jag jobbade med just fönsterbyte (bl.a.) hade anställt flera på samma gång. Flera var i samma ålder och delade intressen något sånär. Drömläge för mig som nyinflyttad. Sedan lärde jag också känna kompisars kompisar ganska så väl. Det var också uppskattat!

En annan sak som jag verkligen uppskattade med fönsterbyte i Stockholm var utomhusaspekten. Varken innan eller efter denna period har jag arbetat med något som ger mig frisk luft. Jag är en kontorsråtta i grunden. Att jag skulle ta på mig funktionskläder och säkerhetslina och syssla med fönsterbyte i Stockholm – Ja, det satt ganska jävla långt inne. Jag uppskattade därför oerhört mycket att få chansen att vara ute. Även under dagar då vädret lämnade mycket att önska uppskattade jag fönsterbyte i Stockholm.

Sist men inte minst vill jag ta ett steg bort från fönsterbyte och fokusera på Stockholm. Jag fick möjlighet att bo i en av stadens vackraste städer under fyra års tid. Jag flyttade in lagom till att jag skulle påbörja arbetet och ut strax efter att det tog slut.

Allt har sin tid. Så även fönsterbyte i Stockholm.

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *