Beställa skyltar för jobb

Okej, från början nu då. Jag beställde skyltar förra veckan. Exakt till vad ska vi inte gå in på för djupt. Det är ganska tråkiga saker som har med jobb att göra. Jobb och kunder som är på besök och sätt att både fjäska med dem och visa upp vad vi kan.

Så, nu när ni vet det. Nu ska jag berätta om situationen då jag beställde skyltar.

Först och främst ska jag påpeka att jag aldrig ställts inför en situation där jag ska beställa skyltar. Det är viktigt att komma ihåg. Jag är helt blank. Ett riktigt blåbär när det kommer till just den här typen av saker.

Min kundresa började med att jag helt enkelt tog till Google. Var beställer man skyltar? Jag hittade ett antal olika företag. Faktum är att det var betydligt fler företag från vilka man kunde beställa skyltar än jag först trott. Mängder av både stora och små företag i alla möjliga delar av Sverige. Den ena bättre än den andra, om man skulle tro deras egna ord.

Jag sållade bland företagen jag kunde beställa skyltar från och landade i tre kvar. Dessa kontaktade jag och lät responsen svara för hur jag skulle handla sen, i dubbel bemärkelse. Det var ett företag som stack ut. Det kändes tryckt och de hade goda vitsord online. Något jag tycker är oerhört viktigt i alla lägen, och också vid beställning av skyltar skulle det visa sig.

Direkt kom jag i kontakt med en tjej som hjälpte mig. Jag förklarade att jag aldrig hade beställt skyltar förut och hon sa att det inte gjorde något. Vi skulle gå ner på ”basic nivå” som hon kallade det och det var tur. Jag berättade för vilka syften vi skulle använda de skyltar jag ville beställa. Hon ställde lite följdfrågor och tog noteringar samtidigt.

Utifrån de svar jag gav henne och syftet för vilket de skulle användas gav hon sedan ett förslag. Hon skulle jobba på det och återkomma till mig. Det brukar alltid innebära att de återkommer ett par veckor senare tycker jag. Men inte hon! Hon kom med ett kostnadsförslag redan samma eftermiddag. Det framgick tydligt vad kostnaden för att beställa skyltar var och vad jag kunde förvänta mig. Jag tackade ja utan att blinka och blev väldigt nöjd!

Du kanske också gillar …