Om iPhone 13 Pro skal

Jag hade en intressant diskussion med min pappa häromdagen. Sådana har jag haft många av och ju äldre han blir, desto intressantare kan de bli. Den här gången handlade det om skal till iPhone 13 Pro. Ja, ni hör ju hur fel detta kan gå. 

Det var inte så mycket att det handlade om just skal till iPhone 13 Pro förresten, när jag väl tänker efter. Det är inte heller så att det gick helt över styr. Nej, det var bara det att vi pratade förbi varandra hela tiden. Ett missförståndssamtal helt enkelt. De kan vara frustrerande men också, om det vill sig väl, ganska så underhållande. Så var det nu när jag talade om min kära iPhone 13 Pro och det skal jag köpt till denne.

”Jag har köpt nytt skal till min iPhone 13 Pro” berättade jag för pappa när vi stod i köket. Han hade precis börjat skära upp kalkonen. Den kalkon vi alltid äter när det är mammas födelsedag. Eller ja, inte exakt den kalkonen förstås. Men samma typ av djur.

Jag anar att pappa inte ens visste vad en iPhone 13 Pro var eller vad ett skal, i sammanhanget, var. Det märktes om inte annat på minen han gav mig. Han slutade skära och tittade upp på mig med rynkade ögonbryn.

”Du har köpt.. skal till iPhone 13 Pro?” frågade han och jag imponerades av att han ens kunde uttala det jag just sagt. Jag nickade och hade hopp i blick men möttes av fortsatt rynkat ansiktsuttryck. Han vände ner blicken i djuret igen och mumlade någonting. Jag hörde inte vad det var men det lät som att det hade något med skal och iPhone 13 Pro att göra. Jag frågade om han kunde upprepa vad han sa. Det gjorde han.

”Ja, jag sa ju det att de hittar på allt möjligt nu för tiden. Vi har ju lagat kalkon på din mammas födelsedag sedan innan du var född och varför skulle vi ändra på det just nu? Nu när mamma är så snurrig. Skal och skaldjur och iPhone 13 Pro och jag vet inte vad. Kan vi inte hålla oss till den här rackaren och inte prata mer om det där?” sa han och petade med kniven i kalkonen.

Jag nickade, gick in i vardagsrummet och plockade upp min iPhone 13 Pro och beundrade skalet. Jag var i alla fall nöjd.

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *