Kulturmiljöunderlag för Vallgravsstråket!

Archidea/Mats & Arne arkitektkontor arbetar just nu med ett kulturmiljöunderlag för vallgravsstråket. Rapporten skall utgöra ett underlag inför kommunens arbete med nya gång- och cykelbroar, som är del i stadens satsning på att binda ihop stadens olika delar och förbättra förbindelserna över vattnet. Vårt uppdrag är att beskriva de värden som finns på de olika platserna och att analysera vilka karaktärer som är av störst betydelse. Hela området är utpekat som riksintresse för kulturmiljövården och ingår i Göteborgs kommuns bevarandeprogram. I utredningsområdet finns även flera byggnadsminnen, bland annat Feskekôrka och Trädgårdsföreningen.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: