Strandpromenaden i Varberg skall få nytt, vackert och tryggt ljus!

Archidea har fått förtroendet av Varbergs kommun att arbeta fram nya belysningslösningar för Strandpromenaden i Varberg.

Promenaden har en sträckning mellan Varbergs fästning till Apelvikens camping. distans som året runt används av lokalbefolkningen och turister för såväl bad, träning, och rekreation. En sträcka med absolut närhet till havet där karaktären är mycket varierande mellan öppna ytor, tätbebyggda områden samt den kulturhistoriska miljön kring fästningen.

Idag finns det endast belysning på halva sträckan och Archideas uppgift är att ta fram lösningar för belysning på hela sträckan. En utmanande uppgift då det natursköna området är känsligt för tekniska ingrepp och måste göras i ett bländningsfritt utförande med en väl avvägd belysningsnivå.

Archidea arbetar nu fram lösningar via ett belysningsprogram för området. Här kommer nuvarande lösning analyseras, belysningsprinciper föreslås, förslag på armaturer tas fram samt belysningsberäkningar på dessa genomföras. Resultatet ska stå klart 2016.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: