Archidea + Mats o Arne Arkitektkontor

Sammanslagningen av Mats & Arne Arkitektkontor och Archidea öppnar för nya spännande möjligheter. Från vänster Mats Samuelsson, Christina Östergren och Arne Algeröd.


 

Bredare kompetens, större kapacitet och starkare helhetslösningar för våra kunder. Det är resultatet av att Archidea går samman med Mats & Arne Arkitektkontor i november.

Vi kompletterar varandra på ett utmärkt sätt. Tillsammans kan vi ta större och mer komplexa uppdrag.

Vår bransch förändras snabbt. Uppdragsgivare och samhälle ställer allt högre krav på oss arkitektkontor. Därför är vi mycket nöjda över att Archidea nu går samman med Mats & Arne Arkitektkontor. Vi kompletterar varandra på ett bra sätt och kan erbjuda våra kunder bredare helhetslösningar.

Mats & Arne Arkitektkontor är ett väletablerat företag som startades av Mats Samuelsson och Arne Algeröd 1985 i Stenungsund. Flera av deras medarbetare är arkitekter och byggnadsingenjörer med gedigen erfarenhet. Företaget har uppdragsgivare i Stenungsund, Göteborg och övriga Bohuslän.

Sammanslagningen öppnar för nya spännande möjligheter. Tillsammans blir vi en starkare aktör på den västsvenska marknaden där många stora byggprojekt planeras de närmaste åren, inte minst i Göteborgsregionen.

Nytt kontor i Göteborg

Sammanslagningen innebär att arkitektkontoret nu har 20 medarbetare. Halva styrkan arbetar i det nybyggda kontoret vid kajkanten i Stenungsund, och andra hälften finns på ett nytt gemensamt kontor på Östra Hamngatan 52 i Göteborg. Båda företagsnamnen lever kvar tills vidare.

Även om vi nu är fler medarbetare så behåller vi det lilla företagets fördelar. Vi har dessutom en gemensam värdegrund, särskilt när det gäller miljö och hållbart samhällsbyggande, som vi nu bygger vidare på tillsammans. Som kund kommer du att känna igen dig i vårt engagemang och arbetssätt.

Företaget ägs av Mats Samuelsson och Arne Algeröd. Archideas grundare Christina Östergren ingår i företagsledningen och sitter med i bolagets styrelse.

MA_kollage (1)

Det runda Akzo Nobel-huset i Stenungsund, det flytande hotellet Salt & Sill vid Klädesholmen, det egna miljöcertifierade kontorshuset i Stenungsund och gruppboendet i Svanesund är några exempel på Mats & Arne Arkitektkontors uppdrag.

 

Kollage Archidea

Den prisade ljussättningen på Centralstationen, det nominerade, glasade ljustornet på Skallsjö Ljuskyrka, den omskrivna om- och tillbyggda 30-talsvillan i Särö samt helhetsgreppet på Nordhemsgatans 62-64 innergårdar, hus-ljus-trädgård-kulturmiljö – ett typiskt Archideaprojekt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: