IntersectionPoint – World innovation Challenge 19:e, 20:e augusti!

På Archidea har vi alltid arbetat gränsöverskridande för att i mötet mellan kompetenser hitta innovativa lösningar vilket tar projekten till nästa nivå.

Med erfarenheten från detta arbetssätt och det goda resultat det medförde väcktes idén om ett forum där innovationerna står i fokus och banbrytande lösningar kommer till liv. År 2009 startade utformningen av just detta – IntersectionPoint var bildat.

Tillsammans med nobelpristagaren i fred – Muhammad Yunus, den globale miljöentreprenören Gunter Pauli och innovationsmästaren Frans Johansson genomför IntersectionPoint nu ett tvådagars event på Svenska Mässan samt Carlstens Fästning, Marstrand. I fokus står innovation, Social Business och hållbar utveckling. Publiken är kommun, näringsliv och ungdomar. Förutom diskussioner kring hållbar utveckling bjuds det också på underhållning från den heta hiphop-funkgruppen HUSET, Magnus Rosén med flera.

Snart händer det! Kolla in http://www.intersectionpoint.org för mer info!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: