Archidea söker ny bebyggelseantikvarie!

Hej! Jag behöver en efterträdare då jag efter 10 mycket utvecklande och roliga år – med lite vemod måste jag erkänna – har valt att gå vidare och arbeta inom kommunal regi…

Eftersom Archidea har många spännande och unika projekt på gång söker vi efter dig med bebyggelseantikvarisk examen, gärna med lång erfarenhet inom branschen och ett upparbetat eget nätverk!

Att arbeta på Archidea är inte som att arbeta på vilket arkitektkontor som helst. Vi är ett mycket sammansvetsat gäng med olika kompetenser. Du som vill börja jobba här måste vara öppen i sinnet, prestigelös, älska samverkan och ovanliga uppdrag. Vi jobbar gärna hand i hand, arkitekten, inredningsarkitekten, bebyggelseantikvarien och ljusdesignern. Vi ser ett stort mervärde i att ta oss an projekten tillsammans på ett tidigt stadium, att bolla idéer och diskutera lösningar utifrån våra olika kompetenser. Samtidigt måste du så klart också ha en egen drivkraft och kunna jobba självständigt. Men vi finns alltid till hands för varandra när behov uppstår.

Archidea älskar gamla hus och kulturmiljöer. Vår utgångspunkt är att vårda och utveckla. Vi är duktiga på konceptutveckling och gillar verkligen att arbeta med stadsutvecklingsfrågor.

Uppdragen är varierande; kulturmiljöutredningar, stadsutvecklingsfrågor, kulturhistoriska inventeringar, Vård- och underhållsplaner, vårdplaner, åtgärdsförslag, sakkunnig vid ombyggnadsprojekt, kulturhistoriska förundersökningar, konsekvensanalyser och byggbeskrivningar…

Kontakta gärna oss snarast för en fika så ser vi om du skulle kunna trivas och passa in här på Archidea!

 

Sofia Larsson, bebyggelseantikvarie

 

 

Kontakt Sofia Larsson                       0707-833986           sofia@archidea.se

Kontakt Christina Östergren VD     0707-833923           christina@archidea.se

 

 


 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: