Archidea på scenen vid seminarium på ”Förvaltningsdagarna, Trollhättan”

På Archidea besitter vi en unik sammansättning kompetenser med arkitekter, bebyggelseantikvarier och ljusdesigner samlade under ett och samma tak. Under onsdagen hade vi förmånen att för föreningen ”Förvaltare i väst” presentera såväl Archidea som företag samt ett urval projekt där vi arbetat gränsöverskridande mellan arkitekt, bebyggelseantikvarie och ljusdesigner.

Christina Östergren – Arkitekt, Sofia Larsson – Bebyggelseantikvarie, samt Tobias Olausson Sahlin – Ljusdesigner genomförde ett uppskattat föredrag där kulturhistoriska pärlor såsom Råda Säteri, Feskekôrka, Skallsjö ljuskyrka, Ullevi, med flera lyftes fram. Vi berättade om spännande processer och belyste såväl problem man stöter på, som möjligheter för genomförande. I publiken fanns förvaltare från hela västra Sverige, främst från kommunal sektor, vilka nu vet mer om våra kompetenser och hur vi kan hjälpa till i utvecklingen av kulturmiljöer på bästa sätt!

De fick även reda på att man i olika projekt direktupphandlar Archidea då den specifika kompetensen med arkitekt/antikvarie hand i hand från första kulturmiljödokumentationen till färdig projektering av utvecklingsförslag är unik för företaget. Detsamma gäller ljusdesigner/antikvarie.

Vi ser nu fram emot fler gränsöverskridande uppdrag…. Kontakta oss gärna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: