Archidea ljussätter Partilles Parkpärlor!

I Partille kommun har vi på Archidea fått förmånen att ta fram belysningslösningar för två av Partilles parkpärlor, Oxledsdammen samt Sörlyckan. Båda dessa områden besitter en oerhörd potential såväl under dagen som kvällen att bli vackra, offentliga vardagsrum för invånarna. Partille kommun rustar upp, bygger till uteserveringar och planterar om. Detta sker i samarbete mellan parkenheten och Peter Svensson som tidigare har restaurerat Jonsereds trädgårdar.

I denna omdaning står vi på Archidea för ljussättningen. En ljussättning som kraftfullt sätter platserna på kartan kvällstid och på ett effektfullt sätt arbetar med kontraster mellan varmt och kallt. Genom cyan- och blåfärgat vatten samt bergvägg, glödande orangea träd samt kallvitt upplättningsljus på mark och vegetation under träd skapas en lösning som är mycket vacker.

Under gårdagen genomförde vi provbelysning av ovan nämnda förslag vid Oxledsdammen, vilket ni i bilden ser exempel på. I slutresultatet kommer samma principer tillämpas, men i större skala och med fler armaturer.

Ett riktigt kul uppdrag, som vi nu ser fram emot att jobba vidare med!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s