Archidea arbetar med den mest ”götebosska” byggnaden av dem alla…

…Feskekôrka!   Archidea kan stolt meddela att vi vunnit upphandlingen gällande antikvarisk förstudie av upprustning av Feskekôrka. Byggnaden som i GPs omröstning av det mest ”Götebosska” hamnade på en total niondeplats bland alla katergorier och var den byggnad som i särklass hamnade högst upp som landmärke för staden. Vi har tidigare erfarenhet från området då vi tagit fram en stadsbildsanalys av Pusterviksområdet samt utformat den nya gatubelysningen i Rosenlundsområdet och ser nu fram emot ännu ett spännande uppdrag i området!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: