Archidea skapar belysningslösningar för Mölndals Centrums förvandling!

Mölndals centrum står inför en omfattande förändring med en ny galleria och nya bostäder som snart kommer att börja byggas. Då en stor del av den centrala handeln kommer att vara igång under byggnadsperioden står butiksinnehavarna inför en utmaning sett till logistik och att fortfarande stå fast som en lockande stadskärna för besökare.

Archidea har under hösten och vintern 2014-2015 medverkat i workshops initierade av Mölndalsbostäder där man i dialog med butiksinnehavare, boende och kommun fört diskussion om hur denna omdaning kan ta form på ett så bra sätt som möjligt. Våra åtgärder har till stor del kretsat kring innovativa belysningslösningar och för två veckor sedan var det dags att genomföra provbelysning där ett urval av lösningar testades. Intresset för provbelysningen var stort med en 100% närvaro bland butiksinnehavare och övriga inblandade i tidigare genomförda workshops. Förutom dessa uppmärksammade också Mölndals-posten arbetet vilket ni kan läsa om i artikeln nedan.

Nu ser vi fram emot att följa Mölndals innerstads spännande utveckling!

belysning i Mölndal 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: