Archidea lyser upp trafikplats Bellevue i Gamlestan, Göteborg!

Belysningslösningen skapar ett såväl trygghetsskapande som energieffektivt ljus bestående av uteslutande LED-armaturer. De principer som har tillämpats är bestående av strålkastare monterade på stolpar samt färgväxlande LEDlister monterade på stolpe i en roterande formation vilket ger en effektfull lösning under såväl de ljusa som mörka timmarna.

Det ni ser på bilden är den belysningslösning som cirkulationsplatsen är smyckad med. En Ljusinstallation formgiven och konstruerad av Archidea. En färgväxlande igloo som framöver nedertill kommer att täckas av det buskage som här kommer växa. En lösning som är såväl funktionell som vacker för att utmärka rondellen på ett uppseendeväckande sätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: