Fler Belysningsprojekt på Landvetter flygplats!

Bild text
Bild vision

 

I  vårt föregående inlägg här på Archidea berättade vi om vårt belysningsprojekt på Landvetter Airport Hotell där vi tillsammans med Stylt Trampoli tagit fram belysningslösningar för foajé och restaurang.

Under föregående vecka tändes ytterligare ett projekt upp vilket ni ser resultatet av nedan. Efter att man passerat säkerhetskontrollen för utrikes flygresor kommer man fram till en reliefvägg på cirka 20 meter framtagen av Liljewalls arkitekter, vilken vi ljussatt. Belysningslösningen består av smalstrålande, linjära armaturer bestyckade med kallvita och varmvita LED-dioder som rör sig i en våg framåt längs väggen för att leda resenären framåt. Detta ljusspel gör också att relief-väggens struktur med former och skuggor rör sig längs väggen och väcker  till liv på ett mycket effektfullt sätt. Detta kombineras med grönt ljus mot vägg som intensifieras ju längre fram i korridoren man rör sig.

Nästa gång ni ska ut och flyga  så ta lite extra tid för att stanna upp och beskåda denna effektfulla installation!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: