Ny belysning i Landvetter Airport Hotels foajé och entré

Archidea har tidigare varit inblandade i ett flertal interiöra belysningsprojekt på Lanvetter Airport. Det rör sig om ny belysning i säkerhetskontrollen, ny belysning av relief på vägg samt belysning av framtida vatteninstallation. Nu börjar det ena projektet efter det andra att installeras och vi har nyligen påbörjat ytterligare ett belysningsprojekt som handlar om att uppmärksamma entrén och avfarten till flygplatsen från R40 Göteborgshållet på ett mer uppseendeväckande och inbjudande vis.

Tillsammans med Stylt Trampoli tog Archidea under hösten / vintern 2013 fram ny belysning till foajé och entré av Landvetter Airport Hotel. Resultatet är en belysningslösning där inredning och belysning på ett vackert och effektivt sätt samspelar. Energieffektiva lösningar bestående av dimbara varmvita LED-ljuskällor har varit genomgående val i hela belysningslöningen.

Nedan ser ni tre bilder från foajé, lobby och reception. Följ oss på archidea.se för framtida inlägg om våra andra projekt på Landvetter flygplats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: