Utveckling av Tölö och Älvsåkers kyrkogårdar

Archidea har ett mångårigt samarbete med Tölö och Älvsåkers församling i Kungsbacka som vi värdesätter högt! Efter att få vara med och skriva handlingar inför bl a fasadrenoveringar av kyrkobyggnaderna och projektlett entreprenaderna får vi nu också vara med att utveckla och förnya de båda kyrkogårdarna. Uppdraget innebär bl a att skissa på ett kapell, ekonomi- och förrådsbyggnader men också en kyrkogårdsutvidgning med ekologiska förtecken. Arbetet innebär nytänkande och innovativa lösningar med utgångspunkt i de fantastiska natur- och kulturvärden som miljöerna besitter – utmaningar som Archidea med stor entusiasm tar sig an!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: