Christina Östergren och Josefin Lassbo presenterar Juteborg på Företagsakademin 3.0 i Malmö

Bild Juteborgsgänget

Innovationsföretaget Juteborg som med avstamp i naturfibern Jute utmanar våra idéer kring materialval för boende, textil och fordon har vi redan tidigare skrivit om då presentation genomfördes vid utdelningen av Göteborgs miljöpris den 21e november. Juteborg består av Christina Östergren, i vardagslag VD på Archidea AB, www.archidea.se, nu Innovation designer på Juteborg jämte Else-Marie Malmek , VD på Malmeken AB www.malmeken.se  & Josefin Lassbo, VD på Reflective Circle International, www.reflectivecircle.com. Alla innovation designers på det gränsöverskridande Juteborg AB.

Företaget bildades tack vare IntersectionPoint – World Innovation Challenge. De banbrytande innovationerna föds i skärningspunkten mellan kompetenser,branscher och kulturer.

Nu är det dags att presentera företaget vid Företagsakademin i Malmö den 21e januari där temat för dagen är ”Framtidens hållbara företag”. Har ni vägarna förbi så passa på att anmäl er, och titta in för en spännande dag med intressanta möten med framtidsorienterade entreprenörer.

Läs mer om Framtidsakademins program här!

Anmäl er genom att klicka här!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: