Christina Östergren presenterar Juteborg vid utdelningen av Göteborgs Miljöpris!

I samband med utdelningen av Göteborgs Miljöpris torsdagen den 21e november presenterade Archideas samt Juteborgs VD Christina Östergren det innovativa företaget Juteborg. En kort resumé från föredraget låter såhär:

”I vår natur finns inga skarpa avgränsningar; alla arter samverkar och interagerar med varandra. Alla behöver varandra och allt påverkar allt i ett friskt cykliskt och naturligt hållbart system. Den holistiska tanken ligger även till grund för ett nytt företag baserat här i Göteborg; nytt fast med över 50 års erfarenhet av hållbart företagande. 

Tre kvinnor, tre naturkrafter, som alla varit hållbara pionjärer inom sina respektive branscher slår nu sina krafter samman i det intersektionella entreprenörsföretaget Juteborg AB, www.juteborg.se  som förenar Bygg- Fordon och Textilindustrin för att på ett innovativt och systematiskt vis skapa nya lösningar för ett hållbart samhälle.

Christina Östergren, i vardagslag VD på Archidea AB, www.archidea.se, nu Innovation designer på Juteborg jämte Else-Marie Malmek , VD på Malmeken AB www.malmeken.se  ! Josefin Lassbo, VD på Reflective Circel International, www.reflectivecircle.com. Alla innovation designers på det gränsöverskridande Juteborg AB”

Se film från föredraget nedan:

 

Comments
One Response to “Christina Östergren presenterar Juteborg vid utdelningen av Göteborgs Miljöpris!”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] våra idéer kring materialval för boende, textil och fordon har vi redan tidigare skrivit om då presentation genomfördes vid utdelningen av Göteborgs miljöpris den 21e november. Juteborg består av Christina Östergren, i vardagslag VD på Archidea […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: