Archidea får fortsatt förtroende att arbeta med Tjolöholms slottmiljö!

Nu har vi fått fortsatt förtroende att arbeta med Tjolöholms slottsmiljö vilket vi är mycket glada och stolta över! Vi skall i samverkan med Tjolöholms stiftelse och Kungsbacka kommun utarbeta ett skissförslag hur den fantastiska magasinsbyggnaden kan utvecklas och bli en event- och mässhall utöver det vanliga.

Magasinet fungerar idag som utställnings- och mässlokal och det skall den göra även i framtiden, men vara mer flexibel och användningsbar. Som vanligt involverar vi alla våra olika kompetenser i uppdraget – arkitektur – inredning – byggnadsvård och ljus! Vi tänker utifrån helheten och slottsmiljöns framtida utvecklingsplaner för att få ett så heltäckande, ekonomiskt tilltalande och spännande förslag som möjligt som naturligtvis utgår från att miljön är byggnadsminnesmärkt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: