Välbesökt turistmål i nytt finstämt ljus!

Archidea står bakom den nya belysningen av Masthuggskyrkan i Göteborg! Åtgärderna bidrar till en lågmäld ”ljusmagi” med både mjuka och hårda värden. Archideas ljusarkitekter har tillsammans med kontorets bebyggelseantikvarie utformat en vacker och stämningsfull belysning som placerats och monterats utifrån kyrkobyggnadens kulturhistoriska värden. I samarbete med el-virtuoser från S&O El AB har Archideas team tagit fram energieffektiva, driftsoptimerade och skalenliga lösningar med t ex GIZMO- spotlights, 1-2W LED för att lyfta fram skulpturer, målningar och andra vackra ornament. Befintliga ljuskronor har fått nya ljuskällor. 12W varmvit LED har ersatt de föregående 100W glödljusen och samtidigt ”finstämts” så att det vackra hantverket i smideskonstruktionen nu framhävs på ett tydligt sätt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: