Glad sommar önskar vi med ett litet sommartips samt vacker belysning av Jonsereds herrgårdsträdgård!

Med sommar och ledighet på intågande vill vi passa på att önska er alla en riktigt trevlig sommar samt ge ett litet tips på aktivitet!

Jonsereds Herrgårdsträdgård är på väg att byggas om till en layout, mer lik trädgårdens ursprungliga utseende från 1860-talet. Bakom detta projekt finns bland annat vår trädgårdsmätare Peter Svenson samt landskapsarkitekt Kolbjörn Waern.

Vi har under försommaren haft nöjet att utarbeta ett belysningsförslag till trädgården där vår ambition varit att skapa en vacker nattlig kostym samt på ett naturligt sätt lyfta vegetationens och objektens karaktär. Resultatet är förutom dess estetiska värde också ett driftsekonomiskt och miljömässigt positivt sådant då modern, energieffektiv teknik har föreslagits i hela förslaget. Förutom belysningsförslag till trädgården har också förslag till fasadbelysning tagits fram för herrgården.

bild 3

Passa på att under sommaren ta er till Jonsereds herrgård där ni förutom den vackra herrgården och trädgården också kan passa på att varje lördag och söndag köpa gammaldags trädgårdsrosor och torparperenner i Peter Svensons Rosengarage.

Titta in på butikens hemsida eller Facebook för att läsa mer!

Ha nu en riktigt härlig sommar så hörs vi igen i augusti!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: