Ljusarkitektur – Resecentrum Gamlestan!

Tillsammans med ELK och Atkins har vi på Archidea tagit fram belysningslösningar för Resecentrum Gamlestan. Resultatet är en belysningslösning med effektfull allmänbelysning, gott om vertikalt lysande ytor samt integrerade lösningar i räcken med mera. Vi har arbetat aktivt för att skapa lösningar vilka förstärker färg och form genom medvetenhet i skuggverkan, ljusets färgtemperatur belysningsnivåer och riktning.

Resultatet är förutom dess estetiska kvaliteter också ett bra exempel på energieffektivitet och låga driftskostnader genom tillämpning av uteslutande moderna ljuskällor såsom LED och metallhalogen samt armaturer med effektiv optik för de olika ändamålen.

Rätt ljus på rätt plats!

Läs tidigare inlägg här!

Klicka på bilderna nedan för förstora dem

Foto Ulf Celander

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: