Archideas eCon-byggnader – 300 nya studentlägenheter i centralt, attraktivt läge. Förstudie på G

Just nu skissar Archidea på lösningar för hur våra eCon-byggnader kan förverkligas till smarta bostäder på en för Göteborgs studenter mycket attraktiv plats. Det handlar alltså om att vi nu tagit ytterligare ett steg i förverkligandet av våra små, designade mycket billiga transportabla bostäder. Samt med inkluderade pop-up-butiker. Nu är det alltså vårt patentskyddade koncept i rullning på riktigt och vi ser fram emot att bidra till ett mycket välbehövligt hundratal studentbostäder i Göteborg! Och nya kommuner hör av sig…..

Konceptet kan användas till studentlägenheter, ungdomsbostäder, bostäder för hemlösa m fl i snart behov av billiga små bostäder som med fördel byggs upp med tillfälligt bygglov. Men kalkylen blir naturligtvis ännu fördelaktigare med permanent bygglov. Archidea arbetar med byggnaderna för att uppnå fräcka små enheter på 28 kvm. Kan även utföras som dubbla eller trippla enheter. Vi ser gärna att eCon-byggnaderna byggs upp i attraktiva lägen i staden i integrationssyfte.

Utöver bostäder skapar vår fraktmodul även små pop-up-butiker i föränderliga handelskoncept samt som roliga hotellösningar.

Tidigare inlägg:

Container rum skiss 2 KÖK PS + logga

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: