Provbelysning Palacehuset

Vi har tidigare skrivit om vårt arbete med det kulturhistoriska arbetet kring renoveringen av Palacehuset i Göteborg.

Idén kring en mer påkostad fasadbelysning till byggnaden växte fram och vi har nu haft nöjet att genomföra en provbelysning på plats. Det slutgiltiga resultatet är tänkt att framhäva de renoverade ursprungsdetaljerna från sekelskiftet samt förstärka fasadens kontraster i form av material och färgval.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: