Förstärkning på Archidea, 3 Nya medarbetare!

Vi kan med stolthet presentera våra nya medarbetare inom Hus / Inredning, Ljus samt Kulturvård:

Erika Johansson, Filosofie Doktor i Byggd Miljö

Doktor i byggd miljö från Chalmers tekniska högskola (2008). Hon har en bakgrund inom kulturvård-konservering, och en inriktning mot bebyggelsevård/restaurering. Hon har spenderat 5 år i New York, USA – först som Fulbright stipendiat vid Columbia University, där hon var gästforskare under en treårsperiod. Därefter arbetade hon för arkitektföretaget Page Ayres Cowley Architects LLC i 2,5 år. Uppdragen rörde allt från nyproduktion, ombyggnad och renovering av bostadshus, kyrkor, tunnelbanestationer och skyskrapor, till mer traditionella bevarandeprojekt. Erika är nu anställd som arkitekturkonservator hos oss. Hon är även aktiv som forskare och utvecklare för Archademy (Archideas utbildnings- och forskningsenhet) och IntersectionPoint Academy som drivs av Archidea och Smartchange AB ihop med The Medici Group och Sveriges Byggindustrier.

Gabriel Colburn, Arkitekt / Inredningsarkitekt MSA

Med en kombination av utbildningar inom möbler, inredningsarkitektur (HDK) och arkitetur (Chalmers) tycker Gabriel det är viktigt att se projekten som en helhet med ett sammanhängande koncept. Just nu ritar han på ett projekt med mycket billiga bostäder.
Gabriel bor i ett gammalt hus där fritiden ägnas åt att renovera eller snickra på den minimala sommarstuga på Gotland.
När han inte snickrar tillbringar han gärna tid i, vid och på havet då båtar och hav är ett stort intresse.
Motto: Trägen vinner!

Anna Åkerström, Ljusdesigner

Uppvuxen i Borås och är Ljusdesigner med utbildningsgrund i Jönköpings högskolas tekniska utbildning, Ljushögskolan. Hon har även läst andra designkurser på Borås Högskola.

Anna är idag nyinflyttad tillsammans med sambo på endast 30kvm, perfekt compact living i Göteborg.

Hon brinner för ökad trygghet och estetik i städernas offentliga miljöer samt smart- och energieffektiv arkitektur. Hon spenderade sin praktik under våren 2012 hos oss på Archidea och är nu en del av teamet!

Favoritord: Hillarious

PS, Anna har även deltagit i projektet ”City of Light Landskrona” i samarbete med Landskrona stad, Jönköpings högskola och Thorn Lighting, klicka här för att se filmen om detta, om du istället vill läsa Landskrona Direkts artikel om projektet, klicka här!

Erika Johansson, Gabriel Colburn & Anna Åkerström

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: