Kungsportsbron i ny nattkostym

Kungsportsbron från öst

Kungsportsbron mitt i Göteborg  har under hösten givits en ny nattkostym med senaste belysningsteknik. De tidigare glödljuslisterna är bytta till en modern LED lösning. Till detta har vi även kompletterat med en spännande variant av fasadbelysning för att lätta upp de annars stora skillnaderna mellan ljust och mörkt. Från närliggande master ”skjuter” vi smalstrålande LED via vattenytan mot brosidorna vilket ger rörelse och liv till fasaden beroende på hur vattnet för tillfället beter sig. Archidea gav idéerna, Luxlight gjorde armaturerna och Svevia monterade  – allt under överseende av Trafikkontoret Göteborg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: